Uw verbouwing of renovatie compleet verzorgd in de regio Werkendam

Van der Schuit Timmer- en Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden en renovaties van woningen en bedrijfspanden. Ook maken wij voor u kozijnen, ramen en deuren op maat waarbij u kunt kiezen uit hout en kunststof. Daarnaast realiseren wij ook schuren en tuinhuizen.

Neem contact op voor meer informatie
Uitstekende nieuwbouw

Nieuwbouw

Wilt u een nieuwbouwhuis laten bouwen? Het eindresultaat van uw nieuwbouwproject staat gegarandeerd als een huis!

Uitstekende renovatie

Renovatie

Is uw woning toe aan een grondige of bescheiden renovatie? Laat uw renovatie uitvoeren door de experts van Bouwbedrijf Van der Schuit.

Uitstekende verbouwingen

Verbouw

Voor al uw verbouwingen kunt u terecht bij de specialisten van Van der Schuit Timmer- en Aannemersbedrijf. Kleine of grote verbouwing: wij maken er wat van!

Bouwwerk door een specialist in Werkendam en omgeving

Onze bouwspecialisten hebben jarenlange ervaring. Of het nu gaat om nieuwbouw en verbouw of renovaties en kleine reparaties aan uw woning: bij ons kunt u bouwen op vakmanschap. Bouwbedrijf Van der Schuit onderscheidt zich door de ruime ervaring. Voor een betrouwbare partner in bouwwerkzaamheden is Van der Schuit Timmer- en Aannemersbedrijf uit Werkendam de juiste keus!

Betrouwbaar en heldere prijzen

Vanaf het moment dat u een verbouwing door Van der Schuit Timmer- en Aannemersbedrijf laat uitvoeren, kunt u rekenen op transparante afspraken en optimale begeleiding van uw project. Bij de uitvoering maken we gebruik van moderne apparatuur en de beste bouwmaterialen. Aan de professionele afwerking en het gebruik van duurzame materialen herkent u de vakman! 

Naast de bouw verzorgen wij voor u de complete dienstverlening die bij deze projecten komt kijken. Loodgieterswerk, elektra, schilderwerk en verschillende andere afbouwdiensten regelen wij voor u. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op