Bouwwerkzaamheden

Uw verbouwing of renovatie compleet verzorgd

Bouwbedrijf Van der Schuit is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden en renovaties van woningen en bedrijfspanden. Ook maken wij voor u kozijnen, ramen en deuren op maat waarbij u kunt kiezen uit hout en kunststof. Daarnaast realiseren wij ook schuren en tuinhuizen.

Bouwwerk door specialist in Werkendam en omgeving

Kies voor een ervaren bouwpecialist in nieuwbouw en verbouw tot aan renovaties en kleine reparaties aan uw woning. Bouwbedrijf Van der Schuit onderscheidt zich door de ruime ervaring. Voor een betrouwbare partner in bouwwerk is Bouwbedrijf Van der Schuit uit Werkendam de juiste keus!

Betrouwbaar en heldere prijzen

Vanaf het moment dat u een verbouwing door bouwbedrijf Van der Schuit laat uitvoeren, kunt u rekenen op transparante afspraken en optimale begeleiding van uw project. Bij de uitvoering maken we gebruik van moderne apparatuur en de beste bouwmaterialen. Aan de professionele afwerking en het gebruik van duurzame materialen herkent u de vakman!

Naast de bouw verzorgen wij voor u de complete dienstverlening die bij deze projecten komt kijken. Loodgieterswerk, elektra, schilderwerk en verschillende andere afbouwdiensten regelen wij voor u. Laat u door ons adviseren.

Nieuwbouw

Renovatie

Verbouw